Et stykke smørrebrød ud over det sædvanlige. (©DR)

Hakkebøf med pickles, mayo, grønkål, peberrod og karse

Et dejligt stykke smørrebrød med hakkebøf i skiver, som kok Adam Aamann lavede i Madmagasinet. Så er der frokost.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers.

Ingredienser

  • 4 skiver rugbrød
  • 2 hakkebøffer
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl pickles
  • 1½ dl peberrod
  • 2 blade grønkål
  • 1 bakke karse

Fremgangsmåde

  1. Rib og snit grønkålen fint. Klip karsen i en skål. 
  2. Smør rugbrødet med mayonnaise. 
  3. Skær hakkebøfferne i skiver og læg ovenpå. 
  4. Kom en god skefuld pickles ovenpå og evt. lidt ekstra mayonnaise.
  5. Læg den snittede grønkål øverst med karse og den friskrevede peberrod.