Havregrød med frugt og nødder
Havregrøden er en klassiker på det danske morgenbord, og den kan nemt gøres lidt mere spændende og lækker ved at toppe den med sæsonens frugt og evt. lidt nødder. Havregrød er et sundt morgenmåltid, der mætter godt og giver dig en god start på dagen.
Tilberedningstid:
15 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
Havregrød
- 4 dl finvalsede havregryn
-
1 l
vand
(kan erstattes med mælk)
- 1 tsk. salt
Topping
- 1 dl rosiner
- 50 g mandler
-
400 g
frisk frugt i sæson
(æble, jordbær, banan mv.)
Fremgangsmåde
- Kom havregryn og vand og i en gryde og varm op. Lag koge et par minutter under omrøring. Smag til med salt.
- Fordel grøden i skåle og drys med rosiner, hakkede nødder og frisk frugt skåret i mindre stykker.