Hjemmelavede isvafler

De hjemmelavede isvafler kræver et særligt vaffeljern. Og hvem vil ikke gerne eje sådan et…

(Foto: © Jacob Snedevig, DR)

Tidsmængde: Mængde: 0 pers.

Ingredienser

  • 100 g mel

  • 1/2 tsk. salt

  • 1/2 tsk. kanel

  • 75 g flormelis + 2 spsk.

  • 3 store æggehvider

  • 5 spsk. smør

  • endvidere bagespray

Fremgangsmåde

Pisk mel, salt, kanel og de 75 g flormelis sammen i en skål.

Pisk æggehviderne stive sammen med de 2 spsk flormelis. Fold de tørre ingredienser i de piskede æggehvider. Vend det smeltede smør i til massen er ensartet.

Varm vaffeljernet til medium, giv det bagespray og kom en passende skefuld dej på og bag til de er gyldne.

Fold dem om en kræmmerhusform mens de er varme.