Hjemmelavede kyllinge nuggets
Du kan have snacks klar på 20 minutter med denne nemme opskrift på hjemmelavede kyllingenuggets, som er lavet af kyllingefilet vendt i raps og kogt i olie. Nemmere bliver det ikke - og så smager de helt fantastisk. Opskriften her er ti fire personer, hvis nuggets bliver serveret som en snack. Hvis det skal være et måltid, rækker opskriften ca. til to personer.
Tilberedningstid:
20 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 250 g hel kyllingefilet
- 1 dl mælk
- 2 dl rasp
- 1/2 tsk. salt
- 5 dl rapsolie
Fremgangsmåde
Klik play på videoen herunder og se, hvordan du nemt laver hjemmelavede nuggets.
- Skær kyllingefileterne i ca. 1 cm tykke skiver som nuggets. Dette gøres faktisk allernemmest, hvis kyllingen er halvfrossen.
- Hæld mælken i en skål og læg kyllingen i. Bland rasp og salt i en pose.
- Tag kyllingestykkerne op af mælken og læg dem i posen og ryst posen godt.
- Varm rapsolien op i en gryde – den skal være omkring 180 grader.
- Steg nuggets nogle stykker ad gangen i ca. 3-5 minutter hver. Hvor mange kommer an på grydens størrelse – der skal kun være et lag.
- Læg nuggets på fedtsugende papir et øjeblik, og de er klar til at spise.
TIP: Kyllingenuggets smager fantastisk serveret med en sød chilisauce, men du kan lave præcis den dressing, du bedst kan lide. En god chilimayo er også et godt bud.