Hjemmelavet remoulade smager skønt - især til fastfood som her en ribbensandwich. Foto: DR (©DR)

Hjemmelavet remoulade med pickles

Remoulade er en fantastisk spise til så mange forskellige retter, grillmad, smørrebrød og meget mere. Her får du Adam Aamanns opskrift på skøn hjemmelavet remoulade med hjemmelavet mayonnaise og hjemmelavede pickles.

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 8 pers.

Ingredienser

  • 4 dl mayonnaise
  • 5 dl pickles
  • 2 stk. drueagurker
  • 1 smule salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Læg portionen af pickles i en sigte og pres med en øse ca. 1 dl af væden ud - KLIK HER og få Adam Aamanns opskrift på pickles. Rodfrugterne hakkes groft sammen med drueagurkerne.
  2. Bland de hakkede syltede grøntsager i mayonnaisen - KLIK HER og få Adam Aamanns opskrift på mayonnaise
  3. Smag til med salt og friskkværnet peber.