Tidsforbrug: 30 min. Mængde: 2 pers.
Ingredienser
- •
400 g filet af hornfisk
- •
1 dl æblemost
- •
1/4 blomkål
- •
1 løg
- •
2 fed hvidløg
- •
2-3 kviste strandkål
- •
salt og peber
Fremgangsmåde
Snit løg og hvidløg fint, kom i en kasserolle med smør og sauter dette i nogle sekunder.
Hæld lidt æblemost ved sammen med 2 dl. vand. Pluk blomkålen og kom ved. Tilsæt fløden, og krydr med salt og peber. Lad det simre til blomkålen bliver mør.
Del fiskefileterne i passende stykker og kom ved. Lad det hele simre kort, indtil fisken er tilberedt.
Pluk og vask strandkålen. Dryp af og sauter det hurtigt. Krydr med salt og peber. Kom fiskegryden i et fad, og fordel kålen over. Server.