Lad dig ikke skræmme af indmad - det er fuld af smag. (©DR)

Impala-ragout af indmad med basilikum

Jørgen og Nikolaj fangede i Zambia, Afrika en impala-antilope, som Nikolaj lavede et væld af lækre retter af. Bl.a. denne opskrift, hvor indmaden bliver til en smagfuld ragout med basilikum.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 2 nyrer fra en impala
  • 1 hjerte fra impala
  • 1/2 lever fra impala
  • 1 lille løg
  • 3-4 fed hvidløg
  • 3-4 kviste basilikum
  • olivenolie og smør til stegning
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Fjern sener og hinder fra al indmaden, og vask det grundigt. Skær det derpå i meget fine små stykker. 
  2. Brun i olivenolie og smør på en pande. Tilsæt så finthakket løg og hvidløg, og lad det hele stuve sammen. 
  3. Krydr med friskkværnet peber og salt. Lad indmaden simre i 15 minutter. Hak basilikum groft og vend sammen. Server.