Jomfruhummer-hotdogs
Hotdogs behøver ikke kun at laves med pølser eller svinekød. Prøv Nikolaj Kirks opskrift på en hotdog med jomfruhummer, som han og Jørgen nød som morgenmad i det fri i, da de var på jagt efter en skarv. Hotdog'en er selvfølgelig også rigtig god til frokost eller som en hurtig til aften.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
4 pers.
Kok og program
Ingredienser
- 8 jomfruhummer
- 20 g smør
- 4 hotdogbrød
- 1 dl mayonnaise
- 1 stykke agurk
- ristede løg
Fremgangsmåde
- Pil jomfruhummerne og krydr halerne med salt og peber.
- Smelt smørret på en varm pande og steg halerne gyldne i dette.
- Varm brød på primus og dem hold lune.
- Snit agurk i tynde skiver.
- Flæk derpå brødene og fyld mayonnaise i.
- Kom jomfruhummerhaler heri og top med agurker og ristet løg.