En anderledes hotdog med jomfruhummer. (©DR)

Jomfruhummer-hotdogs

Hotdogs behøver ikke kun at laves med pølser eller svinekød. Prøv Nikolaj Kirks opskrift på en hotdog med jomfruhummer, som han og Jørgen nød som morgenmad i det fri i, da de var på jagt efter en skarv. Hotdog'en er selvfølgelig også rigtig god til frokost eller som en hurtig til aften.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 8 jomfruhummer
  • 20 g smør
  • 4 hotdogbrød
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 stykke agurk
  • ristede løg

Fremgangsmåde

  1. Pil jomfruhummerne og krydr halerne med salt og peber. 
  2. Smelt smørret på en varm pande og steg halerne gyldne i dette.
  3. Varm brød på primus og dem hold lune.
  4. Snit agurk i tynde skiver.
  5. Flæk derpå brødene og fyld mayonnaise i. 
  6. Kom jomfruhummerhaler heri og top med agurker og ristet løg.