Prøv opskriften på Jon og Victorias lækre fudge. (©DR)

Jon og Victorias fudge

Jon og Victorias fudge med lakrids, peanuts og chokolade.

Tilberedningstid: 2 timer Antal portioner: 0 pers.

Kok og program

Ingredienser

Fudge med lakrids, mørk chokolade og peanuts

  • 450 g sukker
  • 120 g smør
  • 1 dl letmælk
  • ½ fløde
  • 1 dåse kodenseret mælk
  • 2-3 spsk. rålakrids
  • en håndfuld mørk chokolade
  • en håndfuld saltede peanuts

Fremgangsmåde

  1. Opvarm sukker, smør, letmælk, fløde, kondenseret mælk og lakrids i en gryde, og lad det koge op til 117 grader.
  2. Hæld i en røreskål, og pisk det grundigt i 5-10 minutter, til det køler og tykner en smule.
  3. Hæld halvdelen af massen i en form, og tryk forsigtigt peanuts og mørk chokolade ned i.
  4. Hæld den resterende halvdel af fudgemassen ovenpå så du har 2 lag fudge, med fyld mellem.
  5. Dæk fudgen til med vådt bagepapir, og sæt på køl til den har sat sig, og kan skæres ud.
  6. Skær fudgen ud i mundrette stykker og servér.