Jordbær-kaviar
Lav din egen jordbær-kaviar som kan bruges til talrige desserter. Kaviaren kan også tilsættes andre smagsgivere end jordbær
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
4 pers.
Kok og program
Ingredienser
- 200 ml kraftig jordbærsaft
- 3-4 blade husblas
- 1 smule neutral olie
- 1 sprøjte eller pipette
Fremgangsmåde
- Kom ca. 3 dl. neutral olie i en beholder og sæt den i fryseren.
- Varm jordbærsaften op og tilsæt 3-4 blade opblødt husblas pr. deciliter saft. Lad derpå saften køle af, men ikke stivne. Sug saft op i en sprøjte eller pipette og dryp små perler ned i den iskolde olie.
- Sæt olien med jordbærkaviaren tilbage på køl. Når perlerne, skal bruges fiskes de op med en lille hulske og skylles hurtigt af i koldt vand.