Jordbærcreme
Lav en nem, smagfuld jordbærcreme, som kan bruges til dessert eller som tilbehør til grøden. En opskrift af Kisser Mikkelsen Ravnbøl, foredragsholder, forfatter og underviser med speciale i mad og ernæring til børn. Bl.a. forfatter til Sundhedsstyrelsens og Fødevarestyrelsens bog “Mad til spædbørn & småbørn – fra skemad til familiemad”, der i foråret 2014 udkom i 15. udgave.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
6 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 100 g friske jordbær
- 75-100 g banan
- 1 smule friskpresset citronsaft
Fremgangsmåde
- Blend ca. 100 g friske jordbær med 75-100 g banan til helt cremet konsistens. Den færdige creme er farvemæssigt ovre i det lyserøde. Smag på cremen og tilsæt evt. lidt citronsaft.
- Giv cremen som dessert eller kom den i grøden.
TIP: Banan kan også erstattes med mango