Jordbærpunch med mousserende vin
Tina Müllers lækre sommerbowle er fyldt med saftige jordbær, hyldeblomst og boblende og skøn mousserende vin. Punchen er let og forfriskende til festlige lejligheder eller ren sommerhygge. Opskriften lavede hun i Madmagasinet om jordbær.
Tilberedningstid:
15 min.
Antal portioner:
10 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
Jordbærpunch
- 1 flaske Asti eller anden sød mousserende vin
- 2½ dl konc. hyldeblomstsaft
- 1 l danskvand
- 500 g friske jordbær
- rigeligt isterninger
pynt
- 100 g jordbær i stykker
- 1 økologisk citron i skiver
Fremgangsmåde
- Rør mousserende vin, hyldeblomstkoncentrat og halverede jordbær sammen.
- Ved servering kommes isterninger og danskvand i.
- Pynt med jordbær og citroner.