En bowle med punch vil sprede glæde til enhver sommerfest. (©DR)

Jordbærpunch med mousserende vin

Tina Müllers lækre sommerbowle er fyldt med saftige jordbær, hyldeblomst og boblende og skøn mousserende vin. Punchen er let og forfriskende til festlige lejligheder eller ren sommerhygge. Opskriften lavede hun i Madmagasinet om jordbær.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 10 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

Jordbærpunch

  • 1 flaske Asti eller anden sød mousserende vin
  • 2½ dl konc. hyldeblomstsaft
  • 1 l danskvand
  • 500 g friske jordbær
  • rigeligt isterninger

pynt

  • 100 g jordbær i stykker
  • 1 økologisk citron i skiver

Fremgangsmåde

  1. Rør mousserende vin, hyldeblomstkoncentrat og halverede jordbær sammen.  
  2. Ved servering kommes isterninger og danskvand i.  
  3. Pynt med jordbær og citroner. 

Opskriften findes i samlingen

Opskrifter med jordbær