Saftige kængurubøffer med svampe og kål
I Australien lykkedes det Nikolaj og Jørgen at nedlægge en kænguru i programmet Nak & Æd. Det blev bl.a. til disse lækre kængurubøffer med stegte svampe og kål. Prøv selv opskriften derhjemme!
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 600 g kængurufilet
- 60 g smør
- lidt olivenolie
- 0,25 stk. hvidkål
- 100 g østershatte
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Del kængurufileten i fire fine bøffer og krydr med salt og peber.
- Smelt smør og olie på en pande og steg bøfferne heri - de skal brunes godt af på alle sider.
- Del kålen i passende stykker og steg i panden. Snit østershatte i passende stykker og kom ved. Krydr med salt og peber, og lad det hele stege nogle minutter. Fjern derefter fra varmen og lad trække nogle minutter inden servering.