Kængurusuppe med kokosmælk
I Australien lavede Nikolaj og Jørgen bl.a. denne lækre suppe med kænguru i programmet Nak & Æd. Suppen krydres med kokosmælk, cirongræs og ingefær og er fuld af smag. Server suppen som en anderledes ret at varme sig på i vintermånederne.
Tilberedningstid:
2 timer
Antal portioner:
5 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- knogler fra en kænguru
- 2 stk. løg
- 2 fed hvidløg
- 2 cm ingefær
- 2 stænger citrongræs
- 1 dåse kokosmælk
- 1 stk. sød kartoffel
- 200 g kængurukød
- 4 stk. forårsløg
- salt efter smag
Fremgangsmåde
- Hak knoglerne groft og brun dem af i en pande med lidt olie. Fjern fra panden og kom det over i en gryde, uden af hælde fedtet med. Dæk med koldt vand, og bring i kog.
- Hak løg, hvidløg, ingefær og citrongræs fint og tilsæt til gryden. Lad det koge i ca. 1 time. Sigt kraften fra knoglerne og over i en ny gryde. Tilsæt kokosmælk og bring i kog.
- Skær den søde kartoffel ud i passende stykker og tilsæt til gryden sammen med kængurukødet i små stykker. Lad koge 20 minutter.
- Snit gulerødderne fint og kom ved sammen med fintsnittet forårsløg og server!