Kærnemælkshorn
Kærnemælkshornene her kan forberedes aftenen før, hvor man kan sætte dejen i køleskabet og derpå rulle dem ud og tilsætte remonce om morgenen. Voila, så er der friskbagte, lune kærnemælkshorn. Vær opmærksom på at opskriften kan halveres eller man kan fryse ned
Tilberedningstid:
40 min.
Antal portioner:
10 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 0,5 kg hvedemel
- 0,5 kg margarine
- 2 dl kærnemælk
- 50 g sukker
- 1 smule finthakkede mandler
- 1 smule perlesukker
- 1 remonce af smør og sukker
- 250 g marcipan
Fremgangsmåde
- Mel og sukker smuldres med margarinen og tilsættes 2 dl kærnemælk. Saml dejen hurtigt og sæt den i køleskabet i nogle timer, gerne natten over.
- Når dejen har hvilet, rulles den ud og skæres i trekanter ca. 15 x 15 x 10. Læg en klat remonce og en lille klump marcipan på hver. (Remoncen laves af lige dele sukker og smør som røres blødt og afkøles lidt inden brug.)
- Så rulles trekanterne sammen til horn og der pensles med æg og drysses med hakkede mandler og perlesukker. Bag dem ved 180 grader i ca 20 min. men hold øje med dem, de må ikke blive for mørke.