Kålsalat med kaktus og koriander
En nem og lækker kålsalat fra Arizona i USA med krydderurter og kaktus, som dog kan udelades, hvis man ikke lige kan finde en. Anne Hjernøes skønne opskrift fra programmet 'Anne og Anders i USA'.
Tilberedningstid:
15 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 0,5-1 stk. spidskål
- 0,25-0,5 stk. rødkål
-
100 bæger
kaktus
(Er dog ikke nødvendigt for opskriften.)
- 2 dl solsikkespirer
- 1 bundt frisk koriander
- 1 bundt frisk dild
- 1 bundt frisk persille
- 1 stk. rød, mild chilifrugt
- 1 dl pecannødder
- 2-3 stk. limefrugter
- 3-4 spsk. flydende honning
-
1 tsk.
salt
(Mængde alt efter smag.)
Fremgangsmåde
- Skær spidskål og rødkål så fint du kan. Skær alle piggene af kaktussen og skær den derefter i tern som blandes med kålen.
- Tilsæt grofthakkede krydderurter, finthakket chilifrugt der er renset for kerner, samt hakkede pecannødder.
- Smag salaten til med rigelige mængder limesaft, skal og honning, samt salt efter smag.