Kanelknækbrød
Disse lækre kanelknækbrød tilfredsstiller ikke bare den søde tand, de er også super hurtige og nemme at lave. Derudover er de lavet med fuldkornsmel, så de mætter.
Tilberedningstid:
25 min.
Antal portioner:
2 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 75 g grahamsmel eller fuldkornshvedemel
- 40 g hvedemel
- 1 dl blandede kerner, eks. græskar- eller solsikkekerner
- 1 tsk. kanel
- 4 spsk. olie
- 1,5 tsk. sukker
- 0,5 tsk. salt
- 0,5 tsk. bagepulver
- 3/4 dl vand
Fremgangsmåde
- Mel, kanel, sukker, salt, bagepulver, olie, kerner og vand blandes i en skål og røres sammen.
- Vend blandingen ud mellem to stykker bagepapir, hvorefter den rulles ud så tyndt som muligt (omkring 2 mm).
- Herefter skæres knækbrødene ud med en kniv eller en pizzaskærer i ønskede størrelse firkanter.
- Sæt bagepladen i ovnen og bag knækbrødene i ca. 15 minutter ved 175 grader varmluft.
- Når knækbrødene er afkølede, er de klar til at blive spist.