Karrysalat med æble
Karrysalat smager fantastisk på en sildemad, og det er heldigvis meget nemt at lave sin egen hjemmelavede karrysalat med denne opskrift. Så er du klar til julefrokosten.
Tilberedningstid:
20 min.
Antal portioner:
6 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl skyr
- 1 stk. æble
- 1 stk. æg
- 2 spsk. kapers
- 2 stk. store drueagurker
- 1 stk. lille løg
- 1 spsk. karry
- 1 smule salt og peber
Fremgangsmåde
Brug en hjemmelavet mayonnaise til at lave karrysalaten - her får du Adam Aamanns opskrift
- Kog ægget hårdkogt - det tager ca. 10 minutter.
- Lad det køle af og skær ægget, æblet, løget og drueagurkerne i små tern ( ca. 0,5 cm x 0,5 cm).
- Bland mayonnaise, skyr, karry og salt og peber og smag karrydressingen til, som du bedst kan lide den. Rør de hakkede ingredienser i og server.
TIP Karrysalaten kan sagtens laves dagen i forvejen.