Kinesiske pandekager med and i hoisin-sauce og rødkål
En asiatisk inspireret ande-ret med hjemmelavede, kinesiske pandekager. Anden tilberedes i hoisin-sauce med syrlig rødkål til. I opskriften er der brugt confiteret and (and tilberedt i andefedt), men rester fra helstegt and kan også sagtens bruges.
Tilberedningstid:
35 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 2 stk. confiterede andelår
- 1/4 stk. rødkål
- 1/2 stk. citron
- 5 spsk. hoisin-sauce
Kinesiske pandekager
- 6 dl hvedemel
- 1 tsk. salt
- 1-2,5 dl kogende vand
Fremgangsmåde
Kinesiske pandekager:
- Bland mel og salt, og tilsæt derefter kogende vand. Ælt til du har en elastisk dej.
- Rul dejen tyndt ud med en kagerulle, og udstik pandekager med en rund form.
- Bag pandekagerne på en tør pande til de er gennembagte og har fået fine brune pletter. Hold pandekagerne lune i et viskestykke.
And:
- Kom andelårene på en pande.
- Når skindet er blevet sprødt, og andelårene er opvarmet, tages de af panden. Tag kødet af benene og trevl det.
- Kom det trevlede kød på en pande, med 5 spsk. hoisin-sauce.
Rødkål:
- Skær rødkålen fint, eventuelt på et mandolinjern.
- Kom citronsaft over rødkålen.
TIP: Du kan også bruge andre fintsnittede grøntsager som peberfrugt, forårsløg og agurk i pandekagerne.