Lav de lækreste kokoskugler af tranebær, abrikoser og dadler. (©DR)

Kokoskugler

Kokoskugler er en lækker lille snack - perfekt som en erstatning for slik eller andre søde sager. Jesper Vollmer viser i 'Spis og Spar', hvordan man laver disse små kokoskugler, som både smager skønt og er billige.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 50 g tørrede tranebær
  • 50 g tørrede abrikoser
  • 100 g tørrede dadler uden sten
  • 2 spsk. kokosolie
  • 4 spsk. kokosmel

Fremgangsmåde

  1. De tørrede frugter køres sammen i en foodprocessor eller minihakker. De kan også sagtens hakkes sammen på et spækbræt med en stor kniv. 
  2. Kom blandingen i en skål, tilsæt kokosolien og rør rundt.
  3. Rul massen til små kugler og rul dem efterfølgende i kokosmelet.
  4. Sæt kokoskuglerne i køleskabet, og spis dem afkølet.

TIP: Kokoskuglerne kan holde sig i køleskabet i ca. 1 uge.