Kokoskugler
Kokoskugler er en lækker lille snack - perfekt som en erstatning for slik eller andre søde sager. Jesper Vollmer viser i 'Spis og Spar', hvordan man laver disse små kokoskugler, som både smager skønt og er billige.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 50 g tørrede tranebær
- 50 g tørrede abrikoser
- 100 g tørrede dadler uden sten
- 2 spsk. kokosolie
- 4 spsk. kokosmel
Fremgangsmåde
- De tørrede frugter køres sammen i en foodprocessor eller minihakker. De kan også sagtens hakkes sammen på et spækbræt med en stor kniv.
- Kom blandingen i en skål, tilsæt kokosolien og rør rundt.
- Rul massen til små kugler og rul dem efterfølgende i kokosmelet.
- Sæt kokoskuglerne i køleskabet, og spis dem afkølet.
TIP: Kokoskuglerne kan holde sig i køleskabet i ca. 1 uge.