Kokostoppe som værtindegave vil gøre enhver værtinde henrykt. (©DR)

Kokostoppe med lime

Kokostoppene er her suppleret med en frisk smag fra lime-skal. Toppene vil med garanti pynte på ethvert kagebord, eller som en hjemmebagt værtindegave.

Tilberedningstid: 1 time, 20 min. Antal portioner: 10 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

Kokosdej

  • 3 stk. æg
  • 300 g sukker
  • 300 g kokosmel
  • 100 g revet marcipan
  • 200 g mørk chokolade
  • 2 stk. lime

Fremgangsmåde

  1. Rør æg, sukker, kokosmel, revet marcipan og revet limeskal til dejen samler sig. Lad dejen trække tildækket i køleskabet i én time. 
  2. Fordel dejen i 15 ens portioner og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Form dem til toppe med hænderne. Dyp eventuelt fingrene i lidt vand ind imellem. 
  3. Bag toppene i en ovn ved 180 grader i ca. 10 - 15 minutter, til de er let gyldne. Tag dem ud og lad dem køle helt af i køleskabet. 
  4. Temperer chokoladen og dyp bundene heri. Opbevar kagerne tildækket i køleskabet.