Krabbekager (©DR)

Krabbekager

Er du vild med krabbekød? Så forsøg dig med disse appetitlige krabbekager af Anne Hjernøe. Krabbekagerne kan med fordel serveres med en dejlig mangosalsa til.

Tilberedningstid: 45 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 2 dåser krabbeklør
  • 1 stk. æg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. rasp
  • 1-2 stk. forårsløg
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 stk. chilifrugt
  • 1 smule koldpresset jomfruolivenolie

Fremgangsmåde

  1. Forårsløg, koriander og chili finhakkes. Alle ingredienserne røres sammen og formes til små flade kager, der steges i varm olie på en pande.

    TIP: Krabbekagerne smager godt sammen med mangosalsa