Kyllingebryst stegt i gryde

Mørt og saftigt kyllingebryst med sprødt skind kan hele familien være med på. Opskriften lavede kok Jesper Vollmer i programmet Spis og spar, hvor han serverede det med bagt græskar og cremet perlebyg.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 2 kyllingebryster med skind
  • 2 spsk. olie
  • 1 fed hvidløg, revet og dækket med olie
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Varm en lille gryde op, og kom olien i. Steg brysterne med skindet nedad først og vend dem om, når skindet er sprødt og gyldent. 
  2. Krydr med salt og peber, mens de er varme. De må gerne vendes et par gange undervejs, og skal stege ca. 15 min. i alt.
  3.  Til sidst kommes lidt af hvidløgsolien på. 
  4. Server eventuelt kyllingen med bagt græskar med svampe og en cremet perlebygsalat, som du finder opskrifterne på her.