Kyllingefrikadeller med revet gulerod er en måde at få spist lidt flere grøntsager. Foto: Scanpix (©DR)

Kyllingefrikadeller med gulerødder

Kyllingefrikadeller er nemme at tilberede og er en velsmagende måde at få lidt flere grøntsager på.

Farsen har godt af at hvile i 30 minutter.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 450 g hakket kylling
  • 1 stk. æg
  • 1-2 stk. løg
    (eller 2-3 forårsløg)
  • 2 stk. gulerødder
    (fintrevet)
  • 1 håndfuld havregryn
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk. salt
  • 1 knivspids peber

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne til en fars og lad den gerne hvile på køl i en halv times tid.
  2. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden i lidt olie eller i ovnen.