Anret eventuelt laksemoussen i små portionsglas - det ser flot ud på bordet. (©DR)

Laksemousse

Her er opskriften på en nem og velsmagende laksemousse, som du hurtigt kan lave til frokostbordet. Moussen er krydret med løg, purløg og rygeost og er særlig god til påske.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 rødløg
  • 1 bundt purløg
  • 200 g laks, røget
  • 100 g rygeost
  • 2 spsk. creme fraiche
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Hak rødløg fint og klip purløg fint. 
  2. Hak laksen så fin som ønsket. Resten af laksen gemmes til serveringen.
  3. Rør de hakkede ingredienser sammen med rygeost og creme fraiche. Smag til med salt og peber.
  4. Pynt evt. med karse og ristet rugbrød. Perfekt til et veldækket påskebord!