(Foto: Kasper Holm Media ©DR)

Langtidsbagt langeloin

Her bliver et stykke lange langtidsbagt i ovnen ved svag varme. Det er en lækker vinterret med grøntsager og vin. Lange er et godt alternativ til torsk og er ofte lidt billigere.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 stk. Langeloin ca 7-800 gram
  • ½ stk. Romanescokål
  • 1 stk. stor persillerod
  • 5 stk. Gulerødder
  • 4 stk. skalotteløg
  • ½ dl hvidvin
  • persille
  • hvidløg
    (efter smag)
  • citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Skær urter, løg og kål i mundrette stykker
  2. Hak persille og vend det sammen med hvidvin og citronsaft. 
  3. Læg urterne i et ildfast fad og kom fisken ovenpå. 
  4. Drys lidt salt og stænk lidt olivenolie over retten.  
  5. Bag i forvarmet ovn 30 min. ved 100 grader.