Du kan næsten putte hvad som helst i dine rocky roads - marcipan, nødder, kiks eller din favorit chokoladebar skåret i småstykker. Navnet hentyder konfektens overflade, der har mange 'bump' i sig grundet de forskellige slags fyld, der er i. (Foto: Egon Rix ©DR)

Louisas Rocky Road

Det her er den perfekte opskrift, hvis du har lavet konfekt hele dagen og har overskud af smeltet chokolade. Du blander alle de lækreste ingredienser og sætter det på køl og dagen efter kan du skære de fineste små stykker konfekt ud. Lige til at servere.

Skal helst ligge på køl indtil næste dag, før den skæres i stykker.

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 8 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 100 g mælkechokolade
  • 150 g mørk chokolade
  • 150 g nougat
  • 100 g let ristede mandler
  • 50 g tørrede tranebær
  • 50 g miniskumfiduser

Fremgangsmåde

  1. Smelt chokolade over vandbad. Det er vigtigt at vandet ikke rører ved skålen, så risikerer du at chokoladen bliver for varm.
  2. Vend mandler, tranebær og skumfiduser i massen .
  3. Fyld massen i en form, gerne plastik og sæt den i køleskabet til dagen efter.
  4. Tryk chokoladen ud af formen og skær den i grove klodser.
  5. Servér den gerne i små papirforme.