Louises blomstercupcakes
Louises citrussyrlige cupcakes, pyntet med aromatisk og frisk yuzu smørcreme.
Tilberedningstid:
2 timer, 15 min.
Antal portioner:
12 pers.
Kok og program
Ingredienser
Citruscupcakes
- 200 g mel
- ½ spsk. bagepulver
- ¼ tsk. natron
- ¼ tsk. salt
-
½
citron
(saft og skal herfra)
-
½
lime
(saft og skal herfra)
- 144 g mælk
- 200 g sukker
- 112 g smør
- 1 æggehvide
- 1 æg
Smørcreme
- 450 g smør
- 920 g flormelis
- 1 dl yuzusaft
- et par dråber rosenvand
Fremgangsmåde
Cupcakes:
- Bland blødt smør med sukker og citrusskal, rør længe på maskine.
- Tilsæt æg lidt ad gangen til dejen er homogen.
- Sigt skiftevis de tørre ingredienser sigtes i med de våde - bland kun til massen er homogen.
- Bag i muffinsforme i 15 min ved 200 grader.
Smørcreme:
- Rør smør til det er blødgjort.
- Tilsæt derefter flormelis, og rør til massen er luftig.
- Tilsæt yuzujuice og rosenvand.
- Farv smørcremen efter ønske, og dekorer de helt afkølede kager.