Her får du en nem opskrift på, hvordan du nemt kan lave en lynhurtig cheesecake med appelsin. Foto: DR (©DR)

Lynhurtig og lækker cheesecake

Her får du opskriften på en lækker og lynhurtig cheesecake med appelsin, som du kan lave på rekordtid.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 100 g digestive kiks
  • 50 g hvid chokolade
  • 150 g creme fraiche 18 pct
  • 250 g mascarpone
  • 1 stk. vaniljestang
  • 2 stk. appelsiner økologisk
  • 1 smule mynte eller citronmelisse til pynt

Fremgangsmåde

1. Knus kiksene direkte i to serveringsglas. Hak hvid chokolade groft og fordel halvdelen i glassene med kiks. Gem resten til pynt.

2. Rør i en skål ostecremen sammen af cremefraiche, mascapone og korn fra vaniljestangen. Riv skallen fra en appelsin i og rør i cremen sammen med 2 spsk. appelsinsaft og flormelis.

3. Fordel cremen i glassene.

4. Skær appelsinkødet fra 1 appelsin ud i små filetter og top cremen med dem. Drys med den sidste hvide chokolade over og pynt evt. med mynte eller citronmelisse.

SE herunder i videoen, hvordan du laver den nemme cheesecake