Madpakke med fire stykker smørrebrød
Fire stykker smørrebrød med henholdsvis figenpålæg, avokado, kylling og bacon og skinke og mozzarella. Det er opskriften på en rigtig vindermadpakke, som du får opskrifterne på her.
Tilberedningstid:
20 min.
Antal portioner:
1 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
Den italienske
- 1 skive lufttørret skinke
- 2 skiver mozzarellaost
- 2 tsk. pesto
- 1 tsk. kapers
- 1 smule ruccola
Kylling og bacon
- 2 tsk. rød pesto
- 50 g stegt kyllingefilet
- 1 skive bacon eller lufttørret skinke
Avokado og tomat
- 1/2 stk. avokado
- lidt citronsaft
- lidt chili
- nogle skiver rødløg
- 2 stk. cherrytomater
- 1 smule rød peber
Figenpålæg med kakao og jordbær
-
1 spsk.
figenpålæg
(Få et link til opskriften på figenpålæg her til højre)
- 1 stk. jordbær
Til alle fire stykker
- 2 skiver rugbrød
- 4 stk. salatblade
Fremgangsmåde
Klik play i videoen herunder og se, hvordan du laver smørrebrødet
- Den italienske
Smør en halv skive rugbrød med grøn pesto (find en opskrift her), læg ruccola på, dernæst skinke og derefter to skiver af en kugle mozzarellaose og drys til sidst kapers over. - Kylling og bacon
Dette stykke smørrebrød er perfekt med en rest kyllingefilet fra aftenen før. Steg skinke eller bacon - evt. i mikroovnen. Smør en halv skive rugbrød med rød pesto og læg salatblade på. Skær den stegte kyllingefilet i tynde skiver og læg den på brødet, læg en skefuld rød pesto oven på og læg til sidst den stegte skive bacon eller skinke på. - Avokado og tomat
Læg salatblade på en halv skive rugbrød. Skær avokadoen i tynde skiver og bred den ud over brødet. Drys med chili og lidt citronsaft og læg lidt rødløg, peberfrugt og tomat på. - Figenpålæg og jordbær
Smør en halv skive rugbrød med figenpålæg - find en super nem og hurtig opskrift her- og læg jordbær i skiver oven på.