Tidsmængde: 40 min Mængde: 4 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
500 g Masa Harina (Særlig majsmel)
- •
600 ml vand
Fremgangsmåde
Det er ikke muligt at opnå den rigtige konsistens på dejen, hvis man anvender almindeligt dansk majsmel. Brug i stedet Masa Harina mel. Tilføj vand i lidt ad gangen og ælt dejen sammen, inden den får lov til at hvile i 20 min. dækket med husholdningsfilm.
Rul kugler af 20 gram ud, og pres dem i en tortillapresser mellem to stykker tynd plastik (opskåret frysepose) eller mellem to flader. Placer tortillaen på en helt tør pande i 30 sek. Vend så tortillaen og steg i 45 sekunder. Vend en sidste gang. Med et viskestykke presses der let på tortillaen, så den puffer op.
Når det sker er den færdig. Opbevar dem indpakket i et klæde eller pose. Så damper de sig færdige og holder sig lune.