Mangosalat med kokos og chili (©DR)

Mangosalat med kokos og chili

Mangler du et supplement til en lidt krydret ret? Så kan du med fordel forsøge dig med en frisk mangosalat med kokos og chili. Vær opmærksom på, at salaten skal trække en halv times tid før den serveres.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1-2 stk. mangofrugter
  • 1 smule sukker
  • 0,5 stk. ananas
  • 0,25 stk. kokosnød
  • 1 stk. chilifrugt
  • 0,5-1 stk. limefrugt
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 håndfuld mynte

Fremgangsmåde

  1. Mango og ananas skæres i mundrette tern. Hvis mangoen eller ananassen ikke er virkeligt modne, så drys dem evt. med lidt sukker og lad dem trække i 10 minutter. Kødet fra kokosnødden skæres i smalle strimler og blandes med frugtkødet, tilsæt den finthakkede chili, uden kerner, og pres frisk limesaft henover hele molevitten.

  2. Vend salaten med de friskhakkede krydderurter, og lad den trække i en halv times tid før den serveres. 

    TIP: Serveres som tilbehør