Lækker salsa med mango, cherrytomater og koriander. (©DR)

Mangosalsa

Den friske og søde smag møder hinanden i en spændende, simpel mangosalsa. Denne mangosalsa fungerer rigtig godt som tilbehør til for eksempel sprøde krabbekager.

Salsaen skal trække en halv time, inden den serveres.

Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 stk. mango
  • 8-10 stk. solmodne cherrytomater
  • 1 håndfuld koriander
  • 0,5 stk. limefrugt
  • 1 sjat ahornsirup
  • 1 smule chilifrugt

Fremgangsmåde

  1. Mangoen skrælles og skæres i bittesmå tern som blandes med fintskåret tomater, friskhakket koriander, en smule finthakket chili, limesaft og ahornsirup. Salsaen trækker en halv times tid inden den serveres.

    TIP: Server mangosalsaen til krabbekagerne fra Annemad.