Mexicanske fyldte peberfrugter
Fyldte peberfrugter er en nem og lækker hverdagsret, og kan også sagtens serveres til gæster - måske med en grøn salat og en lækker guacamole til. Peberfrugterne er her fyldt med blandt andet ris, bønner og oksekød og drysset med cheddarost.
Tilberedningstid:
45 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 4 stk. peberfrugter - store
- 200 g hakket oksekød
- 0,5 dåse kidneybønner
- 2 fed hvidløg
- 1 stk. løg
- 2 dl kogt ris
- 1 stk. lille dåse majs
- 0,5 tsk. spidskommen
-
1 smule
chili
(Efter smag)
-
1 smule
salt og peber
(Efter smag)
- 50 g cheddarost
Fremgangsmåde
- Skær et 'låg' af peberfrugterne ca. to cm fra toppen. Fjern kerner og lameller og læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir.
- Hak peberfrugten fra 'låget' fint, og snit desuden løg og hvidløg fint.
- Varm olien op i en gryde, svits løg og hvidløg og brun kødet med. Tilsæt ris, bønner, peberfrugt og majs og varm det hele godt igennem. Smag til med spidskommen, chili salt og peber.
- Fyld peberfrugterne med kødblandingen, drys cheddarost over og bag peberfrugterne ved ca. 200 grader i 20 minutter.
TIP: Server peberfrugterne med en enkel salat og en cremet guacamole - f.eks. denne opskrift.