Mormorsuppe med kød- og melboller
Klassisk opskrift på en klar hønsekødssuppe kogt på skroget, og serveret med kød- og melboller. Præcis som mormor lavede den. En nem og billig ret som kok Jesper Vollmer lavede i programmet Spis og spar.
Tilberedningstid:
1 time, 30 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 2 kyllingeskrog
- 2 gulerødder
- 1 porre
- 2 løg
- 1 pastinak eller ½ knoldselleri
- 2 laurbærblade
- salt og peber
- 1 pose kød- og melboller
Fremgangsmåde
- Kog skrog og ben i rigeligt vand ca. 1 time. Fjern urenheder fra toppen med en ske.
- Alle grøntsagerne skrælles og skæres i mundrette stykker og koges i suppen til de er møre.
- Varm kød- og melbollerne op i suppen og smag den godt til med salt og peber. Skulle der være lidt kyllingekød tilovers fra dagene før, kan det let dumpes i suppen.