Er du kørt træt i den klassiske kartoffelmos? Så kan du tilføje kokosvand. (©DR)

Mos af kartofler rørt med kokosvand

Mangler din kartoffelmos et tvist? Så prøv 'Nak og æd's kartoffelmos med kokosvand.

Tilberedningstid: 25 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 800 g jævne kartofler
  • 4 dl kokosvand fra friske kokosnødder
  • 4 spsk. olivenolie
  • 50 g smør

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde.
  2. Dæk med koldt vand og lidt salt. Kog dem helt møre, sigt vandet fra, og lad dem dampe under låg.
  3. Mos kartoflerne, og rør kokosvandet i sammen med olivenolie og smør.
  4. Krydr med salt og peber, og varm igennem.
  5. Servér.