Moules au safran
Prøv denne lækre opskrift på muslinger med en suppe bestående af Noilly Prat og safran. Smagfuld og dejlig opskrift fra brødrene Price
Tilberedningstid:
1 time
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 3-4 kg muslinger
- 3-4 stk. skalotteløg
- 2 stængler persille
- 1,5 dl hvidvin
- 1 kop Noilly Prat
- 1 smule safran
Fremgangsmåde
- Tilbered muslingerne som til moules mariniéres.
De rensede muslinger tilberedes som "moules mariniére" med skalotteløgene, persillen og hvidvinen.
- Si suppen fra og kog den ind sammen med et stort glas Noilly Prat. Tilsæt 2 dl fløde samt et stort nip safran, og lad suppen koge igennem for svagt blus i nogle minutter.
- Smag til med salt og peber og kom muslingerne, som pillet ud af skallerne, i suppen.