Moules au safran, muslinger serveret med en suppe med safran (©DR)

Moules au safran

Prøv denne lækre opskrift på muslinger med en suppe bestående af Noilly Prat og safran. Smagfuld og dejlig opskrift fra brødrene Price

Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 3-4 kg muslinger
  • 3-4 stk. skalotteløg
  • 2 stængler persille
  • 1,5 dl hvidvin
  • 1 kop Noilly Prat
  • 1 smule safran

Fremgangsmåde

  1. Tilbered muslingerne som til moules mariniéres. De rensede muslinger tilberedes som "moules mariniére" med skalotteløgene, persillen og hvidvinen.

  2. Si suppen fra og kog den ind sammen med et stort glas Noilly Prat. Tilsæt 2 dl fløde samt et stort nip safran, og lad suppen koge igennem for svagt blus i nogle minutter. 

  3. Smag til med salt og peber og kom muslingerne, som pillet ud af skallerne, i suppen.