Nemt med Micki: To-ingrediens-mousse med Baileys
Micki Cheng vil sætte en stopper for moussekatastrofer og præstationsangst i køkkenet. Man kan nemlig godt snyde lidt og stadig ende ud med et yderst appetitligt resultat. Se hvordan han frembringer et ultranemt, lynhurtigt og ikke mindst drøndelikat mousse-alternativ med Baileys, som sætter sig straks og smager som en drøm. Og så indeholder den kun to ingredienser. Velbekomme!
Tilberedningstid:
10 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 200 g chokolade, mælke eller mørk
- 4 dl fløde
- 3-4 spsk. Baileys
Fremgangsmåde
1. Smelt chokoladen og lad den køle let.
2. Pisk fløden til let skum.
3. Kom en stor spiseske flødeskum i chokoladen og vend hurtigt sammen.
4. Vend resten af fløden med chokoladen og tilsæt lidt Baileys.
5. Portionér moussen i glas hurtigst muligt efter at have rørt blandingen sammen.
6. Pynt med chokoladespåner og server!