(Foto: Allan Hansen ©DR)

Nemt med Micki: To-ingrediens-mousse med Baileys

Micki Cheng vil sætte en stopper for moussekatastrofer og præstationsangst i køkkenet. Man kan nemlig godt snyde lidt og stadig ende ud med et yderst appetitligt resultat. Se hvordan han frembringer et ultranemt, lynhurtigt og ikke mindst drøndelikat mousse-alternativ med Baileys, som sætter sig straks og smager som en drøm. Og så indeholder den kun to ingredienser. Velbekomme!

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 200 g chokolade, mælke eller mørk
  • 4 dl fløde
  • 3-4 spsk. Baileys

Fremgangsmåde

1. Smelt chokoladen og lad den køle let.

2. Pisk fløden til let skum.

3. Kom en stor spiseske flødeskum i chokoladen og vend hurtigt sammen.

4. Vend resten af fløden med chokoladen og tilsæt lidt Baileys.

5. Portionér moussen i glas hurtigst muligt efter at have rørt blandingen sammen.

6. Pynt med chokoladespåner og server!