Naanbrød
Bag dine egne naanbrød som er et fantastisk supplement til alle indiske, eller bare krydrede retter. Vær opmærksom på, at du finde opskriften på festbolledejen her på hjemmesiden.
Tilberedningstid:
1 time, 30 min.
Antal portioner:
8 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
-
Camilla Plum
Camilla Plum
Ingredienser
- 1 stk. festbolledej
- 1 spsk. jomfru i det grønne frø
- 2,5 dl yoghurt naturel 3,5%
Fremgangsmåde
- Form dejen til 8 boller. Træk dem i den ene ende så de bliver tynde, aflange og dråbeformede. De skal være tyndere i kanten end på midten.
- Pensl dem med yoghurten og drys meget sparsomt med jomfru i det grønne frø. Lad dem efterhæve til de er helt lette.
- Bag på varm bagesten eller på varm plade, til de er svagt lysebrune, men de må ikke få for meget, så bliver de tørre.