Hjemmelavet, indisk naanbrød (©DR)

Naanbrød

Bag dine egne naanbrød som er et fantastisk supplement til alle indiske, eller bare krydrede retter. Vær opmærksom på, at du finde opskriften på festbolledejen her på hjemmesiden.

Tilberedningstid: 1 time, 30 min. Antal portioner: 8 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 stk. festbolledej
  • 1 spsk. jomfru i det grønne frø
  • 2,5 dl yoghurt naturel 3,5%

Fremgangsmåde

  1. Form dejen til 8 boller. Træk dem i den ene ende så de bliver tynde, aflange og dråbeformede. De skal være tyndere i kanten end på midten. 
  2. Pensl dem med yoghurten og drys meget sparsomt med jomfru i det grønne frø. Lad dem efterhæve til de er helt lette. 
  3. Bag på varm bagesten eller på varm plade, til de er svagt lysebrune, men de må ikke få for meget, så bliver de tørre.