Nem hjemmelavet remoulade
Hjemmelavet remoulade er faktiske ret nemt at lave. I denne opskrift blender du blot de fleste ingredienser sammen og rører dem i en mayonnaise. Nemt og lækkert.
Tilberedningstid:
15 min.
Antal portioner:
6 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 2 dl mayonnaise
- 2 spsk. kapers
- 1 stk. gulerod
-
5 stk.
cornichons
(Små syltede agurker)
- 1/2 stk. lille løg
- 1 tsk. sennep
- 1 tsk. karry
-
1 smule
salt og peber
(Efter smag)
Fremgangsmåde
Hjemmelavet remoulade bliver bedst med en hjemmelavet mayonnaise - KLIK HER og få Adam Aamanns opskrift
- Skær guleroden i grove skiver og kog dem fem minutter i en gryde eller et par minutter i mikroovnen i en kop med vand.
- Læg kapers, gulerod, cornichons og løg i en blender og blend det fint. Eller brug en stavblender.
- Rør de blendede grøntsager sammen med mayonnaisen, sennep og karry og smag til med salt og peber.