Nem hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet remoulade er faktiske ret nemt at lave. I denne opskrift blender du blot de fleste ingredienser sammen og rører dem i en mayonnaise. Nemt og lækkert.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 6 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 2 dl mayonnaise
  • 2 spsk. kapers
  • 1 stk. gulerod
  • 5 stk. cornichons
    (Små syltede agurker)
  • 1/2 stk. lille løg
  • 1 tsk. sennep
  • 1 tsk. karry
  • 1 smule salt og peber
    (Efter smag)

Fremgangsmåde

Hjemmelavet remoulade bliver bedst med en hjemmelavet mayonnaise - KLIK HER og få Adam Aamanns opskrift


  1. Skær guleroden i grove skiver og kog dem fem minutter i en gryde eller et par minutter i mikroovnen i en kop med vand.
  2. Læg kapers, gulerod, cornichons og løg  i en blender og blend det fint. Eller brug en stavblender.
  3. Rør de blendede grøntsager sammen med mayonnaisen, sennep og karry og smag til med salt og peber.