Nem tilberedning af grøntsager
I programmet Spis og Spar viste kok Jesper Vollmer hvordan man tilbereder en række grøntsager på en både nem og lækker måde, som bringer det bedste frem i smagen. Læs her og bliv inspireret til hvordan du kan få hele familien til at elske frisktilberedte grøntsager.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
Peberfrugt
- 2 røde peberfrugter
- 2 spsk. olie
- lidt salt
Blomkål
- 1 blomkål
- 2 spsk. smør
- salt og peber
Broccoliskud
- 1 bundt broccoliskud
- 1-2 spsk. olivenolie
- salt og peber
Fremgangsmåde
Bagt peberfrugt
- Gnid frugterne ind i olien og bag dem ved 280 grader i 10-15 min til de er helt sorte. Kom dem under låg i en skål, og lad dem køle af i 10 min.
- Det sorte skind kan nu trækkes af. Fjern også kernerne. Krydr med salt.
Stegt blomkål
- Skær stokken og bladene af blomkålen, og del den i to halve på langs.
- Steg blomkålen i smør på panden og krydr med salt og peber.
- Skru ned for varmen og kom låg på panden ca. 5-10 min. til kålen er tilberedt.
Broccoliskud
- Broccoliskuddene koges i saltet vand i 2-3 min.
- Vendes i lidt olivenolie og salt og peber.