(Foto: Allan Hansen ©DR)

Nemt med Micki: Cheesecake i glas

Imponer dine feinschmecker-gæster med en cheesecake-dessert, som kan nydes og spises med både øjne og mund! Inspireret af 'Den store bagedyst 2017' viser Micki, hvordan du på få minutter kan lave og anrette en smuk og velsmagende dessert i glas.

Hav fire fornemme glas parat til dine desserter og vælg lige den pynt, du kan lide!

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 8 stk. digestivekiks
  • 200 g flødeost naturel
  • 3 dl fløde
  • 1 dl creme fraiche
  • 3 spsk. flormelis
  • 1 stang vanilje
  • 1 stk. citron
  • 100 g blandede bær
  • 50 g mørk chokolade
  • 4 stk. glas

Fremgangsmåde

1. Knus digestivekiksene og put dem i de fire glas.

2. Pisk fløden til den bliver til en let skum. Den må ikke blive for tyk.

3. Bland flødeost, creme fraiche og flormelis i flødeskummen.

4. Skær vaniljestangen op og kom kernerne i blandingen.

5. Riv lidt citronskal ned i blandingen.

6. Rør fløde/osteblandingen godt sammen og fordel den i glassene oven på kiksebunden.

7. Pynt med blandede bær på toppen.

8. Riv chokoladen fint hen over desserterne.

9. Så er der serveret! Fire elegante cheesecake-desserter til dig og dine feinschmecker-gæster.