Nemt med Micki: Lav en himmelsk chokoladebar med kokos
Chokoladen er en sikker vinder hos de fleste, og den siges at være den hurtigste vej til lykke. Derfor kan det godt betale sig at gøre det ordentligt, når der skal små, brune stykker af himlen på bordet. Dessertguru Micki Cheng tror på, at alle mennesker har lige ret til god chokolade. Derfor har han sat alle kræfter ind på at kæmpe for sin sag ved at gøre det nemt for alle og enhver at trylle chokoladebarer med kokos frem derhjemme. God fornøjelse!
Tilberedningstid:
35 min.
Antal portioner:
6 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 275 g kokosmel
- 1 dåse kondenseret mælk
- 200 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
1. Bland kokos og kondenseret mælk godt sammen
2. Lad blandingen hvile på køl i en halv times tid.
3. Form barer af kokosmassen, smelt chokoladen og overtræk barerne.
4. Drys med kokos og stil barerne på køl inden servering.