Det er afsindig let at riste mandler med spark i. (Foto: Allan Hansen ©DR)

Nemt med Micki: Den ultimative mandelgave

Findes der noget bedre end smagen af ristede mandler med salt og røg? Her giver Micki Cheng dig opskriften til at lave ristede mandler, der snildt kan udgøre en værtindegave, en mandelgave eller bare: Gaven til din mave.

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 300 g mandler
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. flagesalt
  • 1/2 tsk. chilipulver
  • 1 tsk. sød paprika
  • 1 tsk. røget paprika

Fremgangsmåde

  1. Steg mandlerne på en pande med olie, til de får en let gylden farve. 
  2. Kom salt, chili og forskellig paprika efter ønske på pande og vend det hele godt sammen. 
  3. Lad krydderierne stege lidt af på panden. 
  4. Køl mandlerne helt inden de spises og pakkes.