Micki Chen viser, hvordan du laver en funklende og spiseligt mesterværk af en kage. (Foto: Allan Hansen ©DR)

Nemt med Micki: Sådan laver du en guldbarre

Indimellem er det ok at være 'all about the looks'. Det behøver nemlig absolut ikke at være svært at pynte en helt enkel kage til den store guldmedalje! Inspireret af 'Den store bagedyst 2017'-deltagerne, der skulle lave en deluxe-udgave af en klassisk roulade, viser Micki Cheng, hvordan du kan pimpe en simpel kage og forvandle sand til guld på et øjeblik.

Hav en sandkage parat enten fra supermarkedet eller hjemmebag. Du bestemmer!

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 stk. sandkage
  • 400 g mælkechokolade
  • 2 dåser guldspray (spiselig)
  • 2 spsk. guldstøv (spiselig)

Fremgangsmåde

  1. Smelt chokoladen i mikroovnen eller i en gryde på komfuret. Hold godt øje med den - og hellere for lidt end for meget varme på.
  2. Hæld den smeltede chokolade udover din sandkage (køb den færdig eller lav den selv) og ret til.
  3. Lad chokoladen stivne i køleskabet.
  4. Spray kagen godt med spiselig guldspray. Pynt evt. yderligere med spiseligt guldpulver på toppen.
  5. Lad guldet tørre - og bum! 1 stk. funklende guldbarre.