One-pot pastaret med cremet parmesan
Med denne opskrift får du en skøn og cremet pastaret, som du kan lave i én gryde og slippe for den store opskrift.
Tilberedningstid:
25 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 2 stk. kyllingefilet (400-450 gram)
- 1 spsk. olie/smør
- 3 fed hvidløg
- 1 stk. løg
- 1 tsk. rosmarin
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber (efter smag)
- 250 g champignon
- 4 håndfulde frisk spinat
- 4 dl mælk
- 5 dl bouillon (grøntsag eller hønse)
- 500 g pasta penne
- 150 g revet parmesan
Fremgangsmåde
- Skær løg, hvidløg, champignon og efterfølgende kylling i små stykker.
- Svits hvidløg og løg i olie.
- Tilsæt kylling og steg til det har en gylden overflade.
- Tilsæt champignon, spinat og krydderier.
- Bouillon og mælk blandes i.
- Pastapenne hældes i og koder i blandingen i 10-12 minutter.
- Når pastaen har suget væden, blandes parmesan i efter smag.
- Smag evt. til med salt og peber igen og drys lidt ekstra parmesan på toppen.