Østers i gløder med røget bacon og æbler
Prøv selv de lækre østers fra andet afsnit i den seneste sæson af 'Nak og æd'.
Tilberedningstid:
25 min.
Antal portioner:
2 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 6-8 østers
- 100 g bacon i ét stykke
- 1 æble
- 1 skalotteløg
- 25 g smør
-
1
citron
(til at presse saft fra)
Fremgangsmåde
- Skær bacon i små tern, og rist dem på en pande, så de smider fedt og bliver sprøde.
- Snit løget fint, og skær æblet i tern.
- Kom begge dele ved sammen med citronsaften.
- Krydder med salt og peber, tilsæt smør, og sving sammen.
- Kom de rå østers ind i gløderne og bag dem, indtil de åbner sig.
- Tag fra varmen, og fjern den øverste skal.
- Top med bacon-og æblesovsen, og servér.