Paneret barracuda med avokado og tomatsalat
Prøv 'Nak og æd's friske fiskeret med avokado og tomatsalat.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
4 pers.
Kok og program
Ingredienser
- 800 g barracudafilet
-
en smule
mel, æg og rasp
(til panering)
- 2 spsk. olie
- 2 stk. avokado
- 4 stk. lime
- 3-4 kviste koriander
- 3-4 stk. tomater
- 1 stk. rødløg
- 4 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
- Tag først avokadoerne og fjern indholdet fra dem.
- Mos dem godt med en gaffel, og tilfør to spsk. olivenolie, saft fra to lime, salt og peber og pisk det hele sammen.
- Anret i en lille skål eller på et blad.
- Snit tomaterne i mindre stykker, og kom dem i en skål.
- Snit rødløg i strimler, og kom ved sammen med saft fra to lime, to grofthakkede kviste koriander og to spsk. olivenolie.
- Krydr det hele med salt og peber, og bland godt sammen.
- Skær fisken i passende stykker, og panér stykkerne i mel, æg og rasp.
- Varm olien op i en kasserolle, og steg fiskestykkerne gyldne.
- Løft op og kom på fedtsugende papir.
- Drys med fint salt, og servér derefter med tomat og avokado ved siden af.