Mangler du inspiration til fiskeretter? Så kan du prøve denne opskrift på panereret barracuda. (©DR)

Paneret barracuda med avokado og tomatsalat

Prøv 'Nak og æd's friske fiskeret med avokado og tomatsalat.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 800 g barracudafilet
  • en smule mel, æg og rasp
    (til panering)
  • 2 spsk. olie
  • 2 stk. avokado
  • 4 stk. lime
  • 3-4 kviste koriander
  • 3-4 stk. tomater
  • 1 stk. rødløg
  • 4 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Tag først avokadoerne og fjern indholdet fra dem.
  2. Mos dem godt med en gaffel, og tilfør to spsk. olivenolie, saft fra to lime, salt og peber og pisk det hele sammen.
  3. Anret i en lille skål eller på et blad.
  4. Snit tomaterne i mindre stykker, og kom dem i en skål.
  5. Snit rødløg i strimler, og kom ved sammen med saft fra to lime, to grofthakkede kviste koriander og to spsk. olivenolie.
  6. Krydr det hele med salt og peber, og bland godt sammen.
  7. Skær fisken i passende stykker, og panér stykkerne i mel, æg og rasp.
  8. Varm olien op i en kasserolle, og steg fiskestykkerne gyldne.
  9. Løft op og kom på fedtsugende papir.
  10. Drys med fint salt, og servér derefter med tomat og avokado ved siden af.