De knasende, ristede graskarkerner går skønt sammen med den bløde, lækre papaya. (©DR)

Papayasalat med lime

I programmet 'Anne og Anders i USA' mødte Anne Hejrnøe og Anders Agger en række danskere, der bor i USA. Blandt andet Sofie, der lavede denne lækre salat med papaya.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 stk. papaya
    (Gerne en, der ser lidt for gammel ud)
  • 3 stk. lime
  • 2 håndfulde græskarkerner
    (Andre kerner kan dog også bruges.)
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 smule salt
  • 100 g fetaost

Fremgangsmåde

  1. Skær papaya på tværs, tag kernerne ud, og skrællen af. Skær den i aflange tynde tern. 
  2. Rist græskarkerner på en tør varm pande med lidt salt og afkøl. 
  3. Bland limesaft med papaja, drys med græskarkerner, lidt mere salt, og frisk koriander og slut eventuelt med lidt fetaost.