Pastaret med skinke
I programmet Spis og spar gav kok Jesper Vollmer bud på nemme og billige opskrifter på hverdagsmad. Her er en nem pastaret med skinke, æg og karry, som du kan lave i en hurtig vending og som smager godt. Der er ikke angivet fulde mængder i opskriften, men du laver bare den mængde, der passer dagen. Det kan ikke gå galt.
Tilberedningstid:
20 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- pasta eller nudler
- 1 tsk. karry
- 2 æg
- skinke i strimler
- friske forårsløg
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog pasta eller nudler efter anvisninger på pakken, eller brug en rest du har fra en anden dag (varmes op i kogende vand). Gem en kop af kogevandet til senere.
- Lav strimler af skinken. Pisk æggene sammen i en lille skål. Snit forårsløgene i små stykker.
- I lidt olie ristes skinken og forårsløgene af. Kom 1 tsk. karry på, og steg et minut mere.
- Tilsæt æggene til panden og rør rundt. Kom nudlerne ned i panden evt. med lidt ekstra kogevand. Slyng det hele rundt, og smag til med salt og peber. Server.