Nem pastaret med skinke, æg og karry er hurtig og lækker aftensmad. (©DR)

Pastaret med skinke

I programmet Spis og spar gav kok Jesper Vollmer bud på nemme og billige opskrifter på hverdagsmad. Her er en nem pastaret med skinke, æg og karry, som du kan lave i en hurtig vending og som smager godt. Der er ikke angivet fulde mængder i opskriften, men du laver bare den mængde, der passer dagen. Det kan ikke gå galt.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • pasta eller nudler
  • 1 tsk. karry
  • 2 æg
  • skinke i strimler
  • friske forårsløg
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta eller nudler efter anvisninger på pakken, eller brug en rest du har fra en anden dag (varmes op i kogende vand). Gem en kop af kogevandet til senere.
  2. Lav strimler af skinken. Pisk æggene sammen i en lille skål. Snit forårsløgene i små stykker.
  3. I lidt olie ristes skinken og forårsløgene af. Kom 1 tsk. karry på, og steg et minut mere. 
  4. Tilsæt æggene til panden og rør rundt. Kom nudlerne ned i panden evt. med lidt ekstra kogevand. Slyng det hele rundt, og smag til med salt og peber. Server.


Opskriften findes i samlingen

Skønne og nemme pastaretter